Forside » Utestedside  [G tilbake]


Sk p utested  Sk By / Sted  Sk   Hva skjer  


Info
Blst
Adresse
TMV Kai 17
7014 Trondheim
 
Tlf 73 60 01 00
Faks 73 60 01 05
 
Web
Hjemmeside
Epost
pningstider mm
Mandag 12.00 - 03.30
Tirsdag 12.00 - 03.30
Onsdag 12.00 - 03.30
Torsdag 12.00 - 03.30
Fredag 12.00 - 03.30
Lrdag 12.00 - 03.30
Sndag 12.00 - 03.30
 
Rettigheter  l Vin Sprit
 
Aldersgrense  20 (Etter kl 20.00)
Utvalgt bilde
Kart
Vis i strre kart
Om Blst
Et utelivskonsept
Blæst er en nattklubb med beliggenhet på Nedre Elvehavn i Trondheim. Med knappe 600m2 fordelt på to etasjer, er Blæst et helhetlig og fleksibelt utelivsalternativ. Lokalene ligger i gamle erverdige nedlagte Trondheim mek. Verksted.

LOKALENE

1. etasje
Er på knappe 100 m2, og åpent daglig. God musikk og avslappet stemning står sentralt. Her finner du forsalg av billetter til konserter på BLÆST. Det er også trådløst nettverk (WLAN) på Blæst,- og det er gratis å bruke! Alle rettigheter og god kaffe.

Uteserveringen
I tilknytning til cafèen er det en uteservering med ca. 90 sitteplasser. Her er det sol 24h, nesten. Personlig, ungdommelig og uformell stemning. En underdog midt i folkehavet på Solsiden. Hvis du ønsker sol dagtid og moro kveldstid er det bare å sette seg til rette i sola utafor Blæst.

2. etasje
Har et bruttoareal på ca. 500 m2 og er delt opp i to deler: En konsertsal med dansegulv og konsertscene, samt Smia med tilhørende messanin. Konsertsalen består av en stor bar, scene, dansegulv og bord og sitteplasser, og er stedet man utagerer med dansetrinn etter byens beste musikk eller gir seg over til suggerende konserter.

Smia
Er en egen nattklubb i nattklubben, og består av en liten, men velutrustet bar med profesjonell betjening og gode coctails, samt stoler og sofaer i et koselig og personlig lokale. Åpent mandag - lørdag fra kl 22.00


INNHOLD


Konserter
I løpet av et år holdes det drøye hundre arrangementer på Blæst, hvorav det store flertall er konserter. Blæst driver egen booking som står for flesteparten av konsertene, men det er også rom for andre arrangører. Samarbeid med Trondheim Jazzforum, Tjuvstartfestivalen og Zone har vist seg svært fruktbart. Ellers hender det ikke så rent sjeldent at ett enkelt band leier Salen for en kveld. Med et slikt mangfold på bookingsiden blir det alltid mye variasjon på plakaten,- alt fra frijazz via hip-hop til blytung metall. Når det er sagt så ligger hovedtyngden på rock, i alle dens avarter. - Det eneste absolutte kriteriet er kvaliet.

Trondheim Calling
En kveld for-/av og med Trondheimrelatert musikk

Er du lei av å gå over bekken for å hente vann?
Var ikke gresset grønnere på den andre siden av bygrensen?
Denne våren vier Blæst mandagene til musikk fra Trondheim. Her får du hør de Trondheimsartistene du elsker, de du nesten hadde glemt og det aller nyeste som du kanskje ikke har hørt enda. Det blir også sporadiske konserter og visninger av musikkvideoer og annet snacks på lerretet. Her er det ingen sjangerbegrensning og det er absolutt lov og plage dj´en med egne bidrag.
Dette er kvelden hvor du får høre band som Prudence, TNT, Motorpsycho, Dadafon, Brutal kuk og Vømmøl fra samme anlegget uten at noen skal finne noe unaturlig med det.

Events
Blæst er også en arena for andre typer arrangementer:fotballkamper,
teater,dans og annet som bygger opp under Blæst som e
Annen info
Etasjer 2
Bilder
   

| Profiler ditt utested  | Partnere  | Stilling ledig  | Kontakt Uteliv.no  | Om Uteliv.no  |
Copyright © 2006 Informant DA