uteliv.no
- guide til kultur og uteliv - 

I det artige hjørnet!
En ung herre går inn på apoteket for å kjøpe gummi. Apotekeren sier at kondomene kommer i pakker på 3, 6 eller 12. - Vel, sier gutten, - Jeg har 
datet jenta en stund, og hun er helt rå. Jeg har på følelsen at det blir full score i kveld, og det er derfor jeg kjøper kondomer. Først skal vi 
spise middag hos hennes foreldre, og så skal vi ut etterpå. Så fort jeg får tatt henne en gang, så kommer hun til å bli helt vill, så det er best jeg tar en 12-pakning. Gutten betaler og går.

Kvelden kommer og gutten setter seg til bords hos hennes foreldre for å spise. Han spør om han kan få be bordbønnen, og det er greit. Han begynner å be, og det forsetter han med, i fem minutter, ti minutter, ett kvarter. 
Når han omsider er ferdig, så bøyer jenta seg frem, og hvisker ham i øret: 
- Du har aldri fortalt meg at du er så religiøs. Han bøyer seg over og svarer: - Du har aldri fortalt meg at faren din er apoteker!
Mat&Drikke
Film
Musikk
Mobil
Ut på tur
Helse&Samliv
Kunst&Utstillinger
Nyheter

Norge Sverige Danmark

Nyheter
På denne siden finner du linker videre til nyheter og annen informasjon som ikke faller inn under en av de andre kategoriene.
Til høyre finner du linker til nyhetene !!
Er jeg den hotteste eller......? Låne bil gratis ?
 
På nettstedet
Am I the Bomb kan du ikke bare stemme på disse mer eller mindre pene menneskene som ønsker å få sitt utseende rangert, men du kan legge til din kommentar til bildet også.
SIten har også rangert de 10 hotteste og de 10 minst hotte !!!
Stedet rangerer også kjæledyr, og kan tilby deg å abonnere på de 10 hotteste via e-mail.
Artig underholdning hvis du ikke har annet å foreta deg.
Lommeboka er skrapet og reiselysten er der. Du har familie eller venner i en annen by som du ønsker å besøke, men vet ikke helt hvordan du skal komme deg dit uten at det koster skjorta. Eller kanskje du er student og skal komme deg til ditt nye studiested med et digert flyttelass.
Da kan det hende løsningen er å transportere en bil for firmaet
transfercar4u.no ! Her finner du alt fra små biler til lastebiler.
På nettstedet deres finner du til enhver tid oversikt over hvilke biler og strekninger de skal ha transportert bilen.
Når vi var innom var det både vanlige 5 seters personbiler og lastebiler inntil 7,5 tonn.
Bilene er nye flotte leiebiler som er leid bort for én vei og har behov for å bli transportert tilbake til utgangspunktet. Nemlig utleieren !!
   

Våre sponsorer

Nyheter
Gratis ferie !